تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
بایدها و نبایدها برای سوالاتی که از مشاور می پرسید
 
خبری
زندگی مگ
 
 
يکشنبه 31 ارديبهشت 1402 :: 21:00 ::  نويسنده : زندگی مگ

 


از سرپرست چه چیزی بپرسیم و چه چیزی را نپرسیم؟ بایدها و نبایدها در راهنمایی مدرسه؟ چرا باید با مشاور علمی تماس گرفت؟ چه سوالاتی را از استاد راهنما بپرسیم؟ با سرپرستان چگونه رفتار کنیم و چه مسائلی را به آنها گزارش کنیم؟ یافتن درمانگر مناسب ممکن است برای شما سخت به نظر برسد، اما سوالاتی که باید از مشاور بپرسید نیز نیازمند توانایی ها و مهارت های خاصی هستند تا بتوانید بهترین پاسخ را در یک جلسه مشاوره دریافت کنید.

مشاور تحصیلی شما اولین منبع شما برای برنامه ریزی و درخواست در دانشگاه یا انتخاب رشته ای است که برای آینده شغلی شما مهم است. چه سوالاتی باید از مشاور پذیرش پرسید؟ چگونه می توانید از وقت خود با آنها بهترین استفاده را ببرید؟ روند جلسه را کنترل کنید. در روند این مقاله سعی داریم سوالاتی را که باید از مشاور بپرسید مطرح کنیم و رایج ترین سوالات دانش آموزان را بررسی کنیم.



سوالات متداول از دانش آموزان

مشاوران تحصیلی راهنما هستند و به شما در انتخاب شغل کمک می کنند. با مشاوره تحصیلی و پرسیدن سوالات درست از مشاور خود، به اهداف تحصیلی خود دست خواهید یافت و از اشتباهات پرهزینه جلوگیری خواهید کرد. مانند گذراندن وقت برای دروسی که برای مدرک شما به حساب نمی آیند و می توانند زمان را در مدرسه تلف کنند.

درخواست از مشاور تحصیلی به شما کمک می کند تا بر نقاط ضعف خود غلبه کنید و در مسیر کنکور پیشرفت کنید.

مشاوران تحصیلی و تحصیلی در مرکز مشاوره نیز می توانند به شما در ایجاد فرصت های جدید برای کشف دانش و مهارت های خود کمک کنند. سالآخری دبیرستان انسان جدید به عنوان یک دانشجوی انتقالی یا فارغ التحصیل ارشد، باید از نزدیک با مشاور خود همکاری کنید تا از این فرصت ها نهایت استفاده را ببرید و از موانع رایج در این راه اجتناب کنید. از اشتغال آینده خود اجتناب کنید. زیر، ما 10 سوال را انتخاب کرده ایم که متقاضیان اغلب به همراه پاسخ آنها از مشاوران تحصیلی خود می پرسند.
 

1. آیا درس باید هر روز در همان روز خوانده شود؟

از نظر علمی بهترین راه برای ماندگاری و تثبیت درس در ذهن دانش آموز خواندن و تکمیل هر روز درس است. این به او زمان کمتری برای جمع آوری درس در ذهنش می دهد تا اینکه بخواهد نکاتی را که بعد از چند روز آموخته و با تلاش و زمان زیاد فراموش کرده به یاد بیاورد.

2-آیا سرگرمی تاثیر منفی بر یادگیری دارد؟

یکی از مهمترین سوالات در آموزش آموزشی این است که تفریح ​​به اندازه هر چیز دیگری برای ذهن و بدن ضروری است، اما حفظ تعادل بین یادگیری و تفریح ​​نکته مهمی است که دانش آموزان باهوش همیشه به آن توجه دارند. سرگرمی های بیش از حد که باعث درد جسمی یا فشار چشم می شود، به مطالعه شما آسیب وارد می کند، زیرا باید ساعت ها و ساعت ها تلاش کنید تا بخش هایی از ذهن خود را که برای حافظه لازم است خسته و مشغول نگه دارید. زیاد جالب نیست

3. اگر برنامه درسی که شما یا مشاور تحصیلی برای شما طراحی کرده اید به دلیل کلاس یا معلم دیگری به هم ریخته باشد، تکلیف چیست؟

در میان سوالاتی که باید از مشاور کنکور خود بپرسید، مطمئن شوید که چگونه برنامه مطالعاتی خود را تنظیم کنید. هر زمان که احساس کردید بین دو درس یا یک معلم سرگردان هستید، بهتر است به بودجه درس پایبند باشید. ابتدا فهرستی از دروس و ضرایب یا اهمیت و اولویت آنها را با توجه به رشته تحصیلی خود بخصوص در رابطه با کنکور تهیه کنید. این لیست شما را در مسیر خاصی قرار می دهد و بر اساس آن ممکن است نیاز به برنامه ریزی مجدد برای تحصیل خود داشته باشید.

4. آیا دروس مهمتر را مطالعه کنیم یا دروس ضعیفتر خود را؟

اگر نمی دانید چه سوالاتی را از مشاور تحصیلی خود بپرسید، باید سوالات خود را با مهمترین مسائل شروع کنید. مطالعه هر دو درس مهم است اما اولویت مهمتر است! بنابراین توصیه ما به شما این است که ابتدا دروس مهم را با ضرایب بالا مطالعه کنید و سپس به سراغ دروسی بروید که در آنها ضعیف هستید. می توانید زمان خود را به بلوک های 90 دقیقه ای تقسیم کنید و به ازای هر 2 بلوک 90 دقیقه ای که موضوعات مهم را مطالعه می کنید، می توانید بلوک های 90 دقیقه ای را به موضوعاتی که در آنها ضعیف هستید تقسیم کنید.

5. چگونه می توانیم درس هایی را که آموخته ایم فراموش نکنیم؟

بهترین و ساده ترین راه این است که آن را بارها و بارها انجام دهید. مرور درس ها بهترین کاری است که می توانید انجام دهید. به خصوص در زمان کوتاه مدت زمانی که باید برای مرور یک درس یا موضوع در نظر بگیرید به عمومی یا اختصاصی بودن درس بستگی دارد. اگر عمومی است هر 2 یا 3 روز و اگر خصوصی است فواصل کوتاه‌تر برای مرور کافی است، مثلاً یک بار در روز.

البته بسیاری از مشکلات یادگیری می تواند ناشی از رویدادهای عاطفی و روانی در کودکان و نوجوانان باشد. در این شرایط باید مشاوره کودک و نوجوان را در نظر بگیرید تا درمان را با مشاور تربیتی آغاز کنید.

6. در تحقیقات خود روی چه چیزی تمرکز کنیم؟ کمیت یا کیفیت؟

جواب هر دو است! در دروس تخصصی بسیاری از دروس مفهومی هستند و باید در سطح بالاتر مطالعه شوند و سپس از طریق بازنگری ادامه پیدا کنند، اما در رابطه با دروس عمومی تعداد این دروس و تجدید نظر مهم است.

7. آیا یک بار خواندن درس کافی است؟

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات دانش‌آموزان کمبود وقت است و به‌ویژه زمانی که در حال نوشتن امتحان هستند، این کمبود وقت آنها را بیشتر مضطرب می‌کند و گاهی باعث می‌شود دانش‌آموز از درس خارج شود. بین سوالات از مشاور بخواهید که تست بپرسد تا در مورد خواندن درس و تعداد دفعات آن مشاوره لازم را بدهد. اما با تمام این تفاسیر باید بگوییم که هنگام خواندن هر چیزی، هیچ چیز کامل نیست، حتی رایج ترین و ساده ترین موضوعات. بنابراین بهتر است درستان را چندین بار بخوانید تا ملکه ذهنتان شود یا اصلا سراغش نروید.
 

8. مطالعه در خانه بهتر است یا در کتابخانه؟

هر دو مزایا و معایبی دارند، خانه مکانی راحت است و شما می توانید انتخاب کنید که فضای مطالعه خود را متفاوت از مدرسه کنید، اما خانه جایی است که تلویزیون، سروصدای خانواده، خواب و غیره. فضای کتابخانه می تواند سکوت و فضای مطالعه را برای شما ایجاد کند و تمرکز شما را افزایش دهد، اما باز هم یک مکان عمومی است و سروصدای دیگران می تواند تمرکز شما را از دست بدهد. اگر محیط خانواده شما مشکل زا است و مشاجره والدین، تنبیه بدنی، سر و صدای دیگران، عدم درک خانواده و ... شما را به هم می ریزد، می توانید به جای مطالعه در خانه در کتابخانه مطالعه کنید، در هر صورت برای حل این مشکلات اقدام کنید. ، بهتر است به شورای خانواده مراجعه کنید.

9. درس خواندن به تنهایی بهتر است یا گروهی؟

در سوالات امتحانی مشاوره، دانش آموزان همیشه می پرسند که چگونه دروس مختلف را مطالعه کنند. برای دروس خاصی مانند ریاضی و فیزیک که شامل حل مسئله و مفاهیم می شود، بهتر است از یک دوست یا همکلاسی خود بخواهید که در درک درس به شما کمک کند و در مورد آن با آنها صحبت کنید، اما دروس عمومی همانطور که گفتیم نیاز به محدوده و بررسی زیادی دارد. پس خوب است خودتان مطالعه کنید تا تمرکز بیشتری داشته باشید.



10. آیا موضوعات فوق برنامه باید حذف شوند؟

همه چیز به برنامه تحصیلی و هدفی که در ذهن دارید بستگی دارد. اینکه چه زمانی از روز را باید به مطالعه اختصاص دهید و چه زمانی باید برنامه های تفریحی یا فوق العاده داشته باشید کاملاً به سبک زندگی و مطالعه شما بستگی دارد.


در اولین برداشت چه بپرسیم؟

یک سوال مهم این است که از مشاور کنکور چه بپرسیم و چه نپرسیم. اولین روز مشاوره تحصیلی شما ممکن است دنیایی کاملا متفاوت به نظر برسد. شما با استقلال بیشتر و امکانات زندگی بیشتر وارد دوره ای از زندگی خود می شوید. اما نگران نباشید! خوشبختانه، مدرسه شما افراد و ابزارهایی را که برای پیشرفت در این مرحله بعدی از زندگی نیاز دارید در اختیار شما قرار داده است که مهمترین آنها یک مشاور تحصیلی است.

شاید از خود بپرسید که در اولین جلسه مشاوره چه باید گفت؟ بیایید با چند سوال کلی که ممکن است بخواهید در مورد سبک یادگیری خود بپرسید شروع کنیم. سوالاتی مانند:

چگونه باید برنامه درسی خود را برنامه ریزی کنم؟

من در یک موضوع ضعیف هستم، چگونه می توانم پیشرفت کنم؟

من خیلی خوب درس می خواندم اما در آزمون ها خوب نمی آمدم. مشکل چیه؟

چه نوع فضا و محیطی برای مطالعه من مناسب است؟

چه زمانی از روز برای مطالعه بهتر است؟


 

پاسخ به برخی از سوالات برای پرسیدن از مشاور کنکور برای پیشبرد اهداف شما بسیار مهم است. سوالات مربوط به مدیریت زمان و استرس مانند سوالات زیر:

قبل از تعطیلات نوروز بیشتر مطالعه کنیم یا بعد از آن؟

وقتم تموم شده و باید بین دو رشته یکی رو انتخاب کنیم، راه حل چیه؟

من در ایام امتحانات یا امتحانات خیلی استرس دارم، جواب من را چه می دانید؟

چند ساعت در روز باید صرف مطالعه کنم؟

چگونه باید زمانم را بین مطالعه و تست زدن تقسیم کنم؟

چگونه PQRST را مطالعه کنیم؟

اگر در مورد طرح درس و راهنمایی سوالی دارید حتما در جلسه راهنمایی بپرسید. این سوالات می تواند باشد:

آیا باید جلسه مشاوره را ادامه دهیم؟

آیا به حمایت علمی نیاز دارم؟

برنامه درسی هر چند وقت یکبار باید بازنگری شود؟

اگر از برنامه آزمون عقب افتادم چه باید بکنم؟

چگونه درس خود را برنامه ریزی و تکمیل کنم؟

بهترین زمان مطالعه دانشجو برای کنکور چه زمانی است؟

همچنین یک سری سوال وجود دارد که برای تجربه امتحان عالی هستند. سوالاتی مانند:

با برنامه فعلی من، آیا باید در کلاس x شرکت کنم؟

آیا فکر می کنید شرکت در کارگاه و جلسه توجیهی یک روزه ایده خوبی است؟

چند آزمایش باید انجام دهم؟

آیا رتبه آزمون سنجش با کنکور یکی است؟

با توجه به تاثیر معدل در کنکور چرا باید وقت بیشتری برای مدسه بگذارم؟
 

بیشتر بخوانید: https://pourdastmalchi.net/



برچسب ها : ,
آرشيو وبلاگ
آمار
تعداد آنلاین : 4
بازدید امروز : 656
بازدید دیروز : 655
بازدید هفته : 4614
بازدید کل : 217434
تعداد پست ها : 49
تعداد نظرات : 1